Pagina's

maandag 5 augustus 2013

Fotoalbums met korting

Voor veel mensen is de vakantie inmiddels voorbij en wordt het tijd om de foto's te gaan sorteren. Voor iedereen die ook van plan is om er ook nog een fotoboek van te gaan maken zijn hieronder al een paar kortingscodes te vinden.

Optie 1: € 10,= korting bij HEMA met code GHFB10-Q72N


De eerste kortingscode is van HEMA en is geldig t/m 30 september 2013. Met deze coupon krijg je € 10,= korting op een L of XL fotoalbum. De kwaliteit van de HEMA fotoalbums is lang niet slecht. Mijn ervaring is wel dat je voorzichtig moet zijn met aflopende foto's. 

(Dit zijn foto's die tot aan de rand van het album zichtbaar zijn en dus door de paginarand worden afgesneden.)

In het verleden heb ik wel eens meegemaakt dat er een minuscuul wit randje zichtbaar bleef (gelukkig niet op alle bladzijdes), maar voor de prijs van deze fotoalbums en het bestel- cq. afhaalgemak dat je bij HEMA hebt, is dat slechts een klein minpuntje. Bovendien had ik misschien wel gewoon pech...

Optie 2: € 15,= korting op je eerste album bij Blurb


De tweede mogelijkheid is om gebruik te maken van deze link naar Blurb. Deze actie is geldig t/m 31 december 2013. Je komt op de Blurb website terecht, waar je uitleg krijgt over wat je moet doen om die € 15,= te verzilveren. Voorwaarde is wel dat je nog geen Blurb-account hebt.

De fotoalbums van Blurb zijn van zeer goede kwaliteit. Zowel bij HEMA als bij Blurb kun je via relatief gemakkelijke software zelf snel een mooi album maken. Het voordeel van Blurb is dat je ook een PDF kunt aanleveren die je zelf met een ander programma hebt gemaakt.

Blurb heeft ook een plugin voor Adobe InDesign. Je hoeft dan alleen nog maar het gewenste formaat, het aantal pagina's en het soort kaft aan te geven. Vervolgens maakt de plugin de pagina's aan in InDesign en kun je aan de slag. Als je InDesign te moeilijk vindt, kun je ook via Adobe Lightroom een boek maken.

Uiteraard kun je ook met andere programma's een PDF maken die je bij Blurb laat afdrukken. Zorg dan wel dat je de juiste maat hanteert!

Op de website van Blurb vind je een goede uitleg over hoe dit alles in z'n werk gaat. Bij Adobe kun je trouwens de genoemde software ook gratis uitproberen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten